banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Yapılandırma Taksitlerini Aksatanlara Son Şans


Geçen yıl şubat ayında çıkartılan torba kanunla getirilen mali aftan yararlanarak borçlarını yapılandırdıkları halde taksitlerini aksattıkları için yeniden yapılandırma hakkını kaybeden mükelleflere yeni bir şans verildi. Aksattıkları taksitleri dört ay içerisinde ödeyen mükellefler af yasasından yararlanmaya devam edecekler.
Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, "Taksitlerini aksattıkları için aftan yararlanma hakkını kaybedenler, birikmiş taksit borçlarını gecikme faiziyle 31 Ekim 2012'ye kadar yatırarak kalan borçları vadeli olarak ödeyebilecek" dedi.
Hakkını kaybeden mükelleflerin, ödemediği taksit tutarlarını, taksit vade tarihlerinden itibaren hesaplanacak geç ödeme zammı ile birlikte 31 Ekim 2012 tarihine kadar öderse, kanundan yararlanabileceğini belirten Başkan Yardımcısı İzol, "Ödemesini zamanında yapmayan ve aksatanlar ise hakkını kaybedecek. Birikmiş taksit borçları gecikme faizleriyle birlikte 31 Ekim 2012'ye kadar ödendiği takdirde kalan borçlar vadeli olarak ödenebilecek. Bu bir şanstır ve son fırsattır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.