banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Yağışlar odun fiyatlarını etkiledi

ŞANLIURFA - Kış mevsiminin yaklaşmasıyla artan yağışlarla birlikte soba ve odun satışlarında hareketlilik başladı. Odunun il dışından gelmemesi ise fiyatları arttırırken satışların durmasına neden oldu.

Odun satışlarının fiyatlardan dolayı iyi olmadığını ifade eden oduncu Mehmet Satıcı, “Odunları Karadeniz bölgesinden Urfa’ya getirip satıyoruz.  Meşe odunu getiriyoruz, meşe odunu da ancak dağdan getiriliyor, dağdan getirildiği için yağış düştüğü zaman kamyoncu da dağa çıkamıyor, o nedenle odun fiyatları ister istemez yüksek oluyor ve satışlar da duruyor”dedi.

Odun fiyatlarının yüksek olması nedeniyle odun alamadıklarını ifade eden Hasan Kaya, “Fiyatlar yüksek olduğu için bir ton alacağıma ancak yarım ton odun alabiliyorum. Bununla idare etmeye çalışacağım” ifadelerinde bulundu. (Sedat Kuşulay-İLKHA)
 






Anahtar Kelimeler:
Yağış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.