banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Viranşehir'e modern silo temeli atıldı

Tören eş zamanlı olarak Diyarbakır-Bismil merkezinden sinevizyon aracılığıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in katılımıyla gerçekleştirildi. Temel Atma Töreninin gerçekleştirildiği Diyarbakır-Bismil, Konya-Çumra, Kırşehir-Mucur, Kırklareli-Babaeski, Çankırı-Merkez ve Şanlıurfa-Viranşehir tören alanlarına canlı bağlanan Bakan Eker yapılan tesislerin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek ilerleyen dönemlerde 1.500.000 ton depolama tesisleri yapacaklarını belirtti. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek de tesisin ilçe için önemli bir yatırım olduğunu belirterek, Türkiye'nin verimli topraklarında benzer yatırımların sürmesini temenni etti.

 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Çelik Silo ve Mısır Kurutma Tesisi temeli atma törenine Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK PArti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, bir çok kurum amiri, yetkililer ve çiftçiler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.