banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Vanlı esnaflar elektriği uygun fiyatla alacak

Van Perakendeciler Derneği (PERDER) Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş.  (VEPSAŞ) ile yaptığı anlaşmanın ardından, elektriği piyasaya göre daha uygun fiyata almaya başladı.

Konuyla ilgili konuşan PERDER Başkanı Faruk Tasan, kentte ve bölgede yaşanan olaylardan dolayı ticari travmaları minimize etmek amacıyla, üyeleriyle yeni bir yol haritası belirlediklerini söyledi.

“Üyelerimiz elektriği piyasa fiyatından daha uygun fiyata alıyor”

Yaptıkları anlaşma sayesinde üyelerinin piyasaya göre daha uygun elektrik aldığını belirten Tasan, “İlimiz ve bölgemizin yaşamış olduğu ticari travmaları minimize etmeyi amaçladık.  Ticari daralma ile birlikte kârlılığın düşmesi ve tüccarların zarara uğramasından dolayı, Van PERDER olarak üyelerimizle yani bir karara vardık. Üyelerimizin zararlarını minimize etmek amacıyla dernek bünyemizde yeni yol haritası belirledik ve bu yol haritasının ilk durağı olarak VEPSAŞ elektrik şirketi ile bir indirim anlaşması yaptık. Bu anlaşma ile birlikte artık üyelerimiz elektriği piyasadan daha uygun fiyata alma şansına sahip oldu.” dedi.

Üyelerinin kazancını attırmaya yönelik çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Tasan, “Van PERDER olarak üyelerimizin kazançlarını arttırmak için farklı çalışmalarımız devam edecektir. Van PERDER ticaretin sürdürülebilir olması için kârlılığın mutlak surette sağlanması gerektiğine inanıyoruz. Yeni ticaret döneminin giderlerden kısma dönemi olduğunu önemle vurgulamak isterim.” diye konuştu. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.