banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Valilikten; Yağ fabrikası açıklaması

Şanlıurfa Valiliği İl Özel İdaresi'nin % 77.219 hisse ile ortağı bulunduğu Güneydoğu Yağ Sanayi A.Ş.'nin ortaklarından Abdülgani Hartavi'nin (hisse oranı % 21.711) yerel basınımızda mevcut şirketle ve şirketin satışıyla ilgili bir takım iddiaları yayınlanmıştır.

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, ilk mevcut tesis çalıştırılmak üzere İl Genel Meclisi'ne teklifte bulunulmuştur. İkinci olarak da gerek İl Özel İdaresi hisseleri bazında gerekse bir bütün olarak hem satış hem de kiralama ihalelerine 6 defa çıkarılmasına rağmen bu yönde netice alınamamıştır. Satış ve kiralamayla ilgili süreç devam etmektedir.

Şanlıurfa Valiliği İl Özel İdaresi'nin ortağı olduğu bu tesisi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından belirlenen değer üzerinden hem satış hem de kiralama tekliflerine açıktır ve bu minvalde girişimler sürmektedir.

Bu vesileyle bir defa daha kamuoyunun ve işadamlarının mevcut tesisi ederinde değerlendirmeleri konusunda açık çağrıda bulunuyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.