banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

VALİ KÜÇÜK ESNAF ODALARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Buluşmada esnafların ülke ekonomisinin direği olduğunu ifade eden Vali Küçük; yenilenmenin, çağa göre işlerini şekillendirmenin esnaflıkta da önemli olduğunu belirtti. Odalar şeklindeki dayanışmanın esnafı güçlendiren bir yapı olduğunu da kaydeden Vali Küçük; esnafın sorunlarına çözüm aranan bu örgütlenmenin dayanışma ve ortak hareket etme kültürünü de geliştirdiğini dile getirdi.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay da kendilerini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük’e Şanlıurfa’daki tüm esnaflar adına teşekkür etti. Buluşmada yer alan oda başkanları ise; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek sorunlarını Vali Küçük’e aktarma fırsatı buldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.