banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Vali Güvenç; Yemek Sektöründe Kaliteyi Artırmalıyız



Programda bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, “Yönetim anlayışımızda sivil toplumun yeri ayrıdır” dedi. Demokratik toplumların sadece sandığa giden toplumlar olmadığını dile getiren Vali Güvenç: “Sivil toplum, yönetimin her kademesinde insanların örgütlendiği; mesleklerin, grupların özgür ortamda herkesin kendini ifade edebildiği toplumlardır” dedi.

Bu anlamda yemek sanayicilerinin örgütlenmesi, bir araya gelmesi, sektörün sorunlarını tartışması, sektörün sorunlarını gerekli yerlerde dile getirmesi çok önemli çağdaş, günün şartlarına uygun, ihtiyaçlara cevap verecek bir gelişmedir. Beslenmenin önemine değinen Vali Güvenç, Türkiye’de artık yakalanmaya çalışılan kalite kavramının yemek sektöründe de yakalanabilmesi gerektiğini ifade etti.

Son olarak “Kaliteden ödün vermeden gelişeceğiz” diyen Vali Güvenç, “Vizyonumuzu yüksek tutarak gıda sektöründe bugün yakalanan rakamları katlamak yakındır. Yeter ki birlik olalım, bilimin verilerini kullanalım, rekabeti tatlı ve kurallara uygun bir şekilde yapalım, kaliteden taviz vermeyelim” şeklinde konuştu.  

Konuşmasının ardından derneğe katkılarından dolayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli’ye Vali Güvenç tarafından plaket verildi.

Öte yandan toplantıda Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli ve Şanlıurfa Yemek Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Hidayet Baysal da birer konuşma yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.