banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Vali Güvenç: 'Milletin Parasını Millete Harcayacağız'
Görüşmede Vali Güvenç, “Şanlıurfa’da değişimi hep birlikte yaşamalıyız. Milletin parasını millete harcayacağız” dedi.



Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Başkan Hanifi Ağır ve beraberindeki muhtarları valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Güvenç, muhtarların sorunlarını dinledi ve çözümü konusunda gerekli çalışmaları başlattı.



Muhtarlar Yol ve İçme suyu konularında bir takım sorunlarının olduğunu belirterek sıkıntılarının da giderilmesi konusunda Vali Celalettin Güvenç’ten yardım istediler.



Vali Güvenç, köylerde yaşanan Yol ve İçme suyu probleminin ortadan kalkması için Valilik olarak İl Özel İdaresi ile birlikte çalışmaların yoğunlukla devam ettiğini belirterek iki yıl içersinde Yol ve İçme Suyu problemlerini ortadan kaldırılmasını hedeflediklerini belirtti.



Güvenç “2005 yılından bu yana Başbakanımız 220 trilyon Köydes yoluyla para göndermiş. Bu para 1148 köye harcanmış. Sizlerden gelen şikâyetleri dinleyip her gün not alıyor ve ona göre çalışıyoruz. Hep beraber çalışacağız köylere gelecek, yolumuza suyumuza hep birlikte bakacağız. Herkes işini yapacak. Milletin parasını millete harcayacağız. Sizlerden gelen şikâyetleri değerlendiriyoruz. Köylere hizmet götürmek ve onların sorunlarını öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi.



Köy muhtarlarından özellikle kız çocuklarının okula gönderilmesi konusunda büyük hassasiyet göstermelerini isteyen Güvenç, ayrıca Harran Bölgesinde sulamaya açılan alanlarda çiftçilerin tarla sulaması yaparken sulama suyunu yeterli miktardan çok fazla kullanmamalarını isteyerek, “Boşa akıttığın su komşunun hakkını alman anlamına geliyor. Şanlıurfa’da değişimi hep birlikte yaşamalıyız. Hem hizmetlerde, hem anlayışta, çocukların okula gönderilmesinde, elektrik paralarının ödenmesinde…” dedi.



Muhtarlarla bir araya gelen Vali Celalettin Güvenç’e Vali Yardımcısı Bahri Tiryaki, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve daire müdürleri de eşlik ederek şikayetleri not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.