banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Urfalı işsizlere müjde, 9 bin kişiye iş


Vali Küçük; OSB Bölge Müdürü Oktay Yaşar tarafından yapılan bilgilendirmeden sonra, Tekstilciler Adasına giderek burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeleri konusunda bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük;”Burası tekstil adası, 3 gün önce İstanbul’dan tekstil ihracatçıları geldiler ve burayı gezdikten sonra memnuniyetlerini ifade ettiler, mart ayında burada temel atıyoruz, yaklaşık 20 fabrika 9 bin kişi çalışacak. Yoğun bir şekilde şuan alt yapı çalışmaları yapılıyor.Yol, elektrik, su, kanalizasyon inşallah mart ayında 9 bin kişinin çalışacağı fabrikalar bölgesini başlatmış olacağız, ilimize ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.

Daha sonra; aylık 750 ton pamuk ipliği üretimi yapılan ve 250 personel istihdam eden iplik fabrikasında incelemelerde bulunan Vali Küçük yaptığı açıklamada; “Çok güzel bir tesis, buraya yatırım yapan yatırımcıları ve kuruluşu tebrik ediyorum.“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.