banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfalı İş kadınlarının Denizli gezisi


Şanlıurfa Belediyesi’nden aldıkları Bin TL’lik krediyi iyi değerlendiren, ev hanımı iken bir anda iş kadını konumuna giren bayanlara yönelik gerçekleştirilen gezi kapsamında 4 gün süreyle Denizli gezilecek.


BAYANLARA GÜL FAKIBABA EŞLİK EDİYOR
Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Eşi Gül Fakıbaba önderliğinde belediye ait otobüs ile bayanları bizzat uğurlayan Başkan Fakıbaba, Bursa’nın ardından başarılı iş kadınlarını Denizli’ye gönderdiklerini söyledi.
Yakın zamanda yine bayanlara yönelik Ankara gezisi planladıklarını aktaran Fakıbaba, “Denizli’ye gitmeden eşimle beraber Ankara programını planladık. Bizim amacımız Urfa iş kadınının gerçekten başka illere gitmesi. Bu illerdeki iş kadınlarının neler yaptığını görmesi, vizyonlarını artırması bu bağlamda hem şehir dışına çıkmış oluyorlar hem de şehrin dışındaki illere gidiyorlar. Bu illerle Şanlıurfa’yı mukayase ediyorlar. Çok faydalı bir proje olduğunu düşünüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.