banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Urfalı Bakallara ve Taşeron işçilerine konut müjdesi

Ticaret ve Sanayi Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası ile Kamu Şirket Personelleri Derneği Genel Merkezi tarafından Toki’ye yapılan yaklaşık 42 bin ön talebe karşı, Toki Şanlıurfa’da ilk etapta 2 bin konut yapma kararı aldığı öğrenildi.

 

Kamu Şirket Personelleri Derneği Genel Başkanı Hakan Aydın, Vali Celalettin Güvenç başkanlığında Ankara’da Toki Başkanlığı ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini belirtti.

 

Kamu Şirket Personelleri Derneği Genel Başkanı Hakan Aydın, Vali Celalettin Güvenç Başkanlığında Şanlıurfa’da Toki konutlarının yapılaması için Ankara’da Toki başkanlığı ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ifade etti.

 

Vali Celalettin Güvenç ile birlikte Ankara’da Toki başkanlığı ile yapılan görüşme hakkında bilgi veren KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın, “Şanlıurfa’da KAŞİP, bakkallar ve bayiler odası ile ticaret ve sanayi odası tarafından yapılması planlanan Toki konutları için Ankara’da Toki başkanlığı için görüşmeler yaptık. Yapılan görüşmeler olumlu geçti. Toki ilk etapta Şanlıurfa’da 2 bin konut yapmak için çalışmalara başladı. Bunlardan 500 konut Kamu Şirket Personelleri için, 500 konut Bakkallar Ve Bayiler Odası için bin konut ise Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yapılacak. Toki bu konutların yapılması için çalışmalara başladı. En kısa zamanda sonuçlanmasını ümit ediyoruz” dedi.

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.