banner2
Öne Çıkanlar ural Doğu-Batı Dostluk Rallisi

Urfa'da 8 milyar 684 milyon tl yatırım

Koordinasyon Kurulu dördüncü dönem Genel Değerlendirme Toplantısında konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da 2012 yılında gerçekleştirilen yatırım programına göre 607 projenin 8 milyar 684 milyon 393 bin TL olduğunu ve dönem sonu itibariyle nakdi gerçekleşmenin yüzde 47,1 olduğunu söyledi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 4. dönem toplantısının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Vali Güvenç, Şanlıurfa’da 2012 yılında gerçekleştirilen yatırım programına göre 607 projenin 8 milyar 684 milyon 393 bin TL olduğunu ve dönem sonu itibariyle nakdi gerçekleşmenin yüzde 47,1 olduğunu söyledi.

Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın geniş coğrafyasından dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğünden yol çalışmalarına hız verilmesini istedi.

 

Vali Güvenç, yeni yapılan çevre yollarını vatandaşların kullandığını, her hangi bir kaza olmaması için Karayollarının ışıklandırma ve üst yapı çalışmalarını ivedi bir şekilde yapmaları talimatını verdi.

 

Şanlıurfa Belediyesi,  Harran Üniversitesi, İl Özel İdaresi, GAP İdaresi, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü, TEİAŞ, DEDAŞ, İller Bankası Devlet Demir Yolları ve Orman bölge müdürlüğü yetkilileri kurumlarının yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.