banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Urfa'da 500 Çağrı Merkezi Elemanı alınacak!

Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar, İnsan Kaynakları Yönetimi Direktörü Özgül Toplan ve beraberindeki yöneticiler İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda’yı makamında ziyaret ederek projeyle ilgili 500 istihdamlık kurs programı anlaşmasını imzaladılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda;

‘’Şanlıurfa ilinde işsizliğin azaltılması ve istihdamın sağlanması için Bakanımızla, Valimizle ve Milletvekillerimizle çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bizler işkur ailesi olarak her zaman vatandaşların hizmetindeyiz. Gecemizi gündüzümüze katıp işsiz vatandaşlarımızın iş bulma ve ekonomik özgürlüklerini kazanmaları için çalışıyoruz. Çalışmalarımız bu tür faaliyetlerle sınırlı kalmayacak. Çok daha güzel projeler ve faaliyetlerle 2013 yılında da İşkur hizmette olacaktır. Yapılan bu anlaşmayla birlikte sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde elemanların % 70’ini bayanlar ve engelli bireyler oluşturacaktır. Anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Türkiyenin üç ilinde yürütülmekte olan çağrı merkezi faaliyetini 2013 yılı içerisinde Şanlıurfa’da büyütmeyi planlayan ekip ilk etapta 200 koltukluk bir yatırım yapılacağını ve bu yatırımın ocak ayında tamamlancağını bildirdi. Yıl içerisinde hedeflenen vizyonun sağlanması için İşkur işbirliği ile 500 koltukluk bir kapasitenin elde edileceğini ve ilk etap eleman alımlarının işkur üzerinden yapılacağını belirten Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdürü Cemal Akar verdikleri desteklerden dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e, Şanlıurfa Milletvekilleri’ne ve kapılarını sonuna kadar açıp gösterdikleri mükemmel ilgiden dolayı başta İşkur Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda olmak üzere tüm İşkur personeline teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.