banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

UrfaCity AVM'ye rekor ziyaret
Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş merkezi olan, Birçok seçkin markayı bünyesinde barındıran Urfa City AVM'de yapılan tanıtım toplantısında basın mensuplarına Alışveriş merkezi hakkında brifing verildi.Urfa City AVM Kurulu Başkanı İbrahim Toru yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadeleri kaydetti; " 2010 yılı temmuz ayının birinci haftası alışveriş merkezini devir almadan ve bu sektöre adım atmadan önce işin fizibilitesini yapıp kendimize bir yön çizdik. Atılacak adımların belirlenmesi aşamasında, sektörde Yönetim ve kiralama konularında haklı bir üne sahip BilfingerBerger firmasına bağlı bulunan EPM Türkiye ile yollarımızı birleştirip hayata geçireceğimiz projede desteklerini rica ettik" dedi.
EPM Türkiye'nin tecrübesi ile bölgedeki gücümüz birleşince nelerin başarılabileceği bugün çok net görülebilmektedir.Bu cümlenin Çok iddialı olduğunu söyleyen Toru; "Fakat 2010 Temmuz ayı itibaren şu anki sürece kadar yaşanan değişime şahit olanlar hiç de iddialı bir cümle olmadığına hak vereceklerdir.2010 yılı temmuz ayında alışveriş merkezini kendi bünyemize katmadan önce yaptığımız araştırmalarda, ibre hep risk yönünü göstermekteydi. Kendi Urfa'mıza yapacağımız hangi yatırım risk olabilecek diye düşünüp tüm olumsuz fikir ve görüşlere rağmen, sırf Urfa'mızın bir değeri yitirmemesi ve yeni bir yatırıma kavuşması adına projeye start kararı verdik"dedi.
Toru; "Hamdolsun ki verdiğimiz karar yüzümüzü kara çıkartmadı. Zorlukları vardı elbette projenin. Ulusal ve yerel olmak üzere 23 marka bulunmaktaydı alışveriş merkezini aldığımızda. Birçok ulusal ve yerel marka da kepenk kapatmış mevcuttakilerde kapatmak üzereydi.EPM Türkiye ile toplantılar düzenleyip onların birikim ve tecrübesi ile bizim bölgeyi tanımamız ve bölgedeki gücümüzü birleştirip kritik hamleler yapıp radikal kararlara imza attıklarını" belirtti.
23 mağaza sayısını 18 e kadar kontrollü olarak düşürdüklerini belirten Toru; " Kalan markalarımız ile toplantılar düzenleyip genel durumu değerlendirip kartlarımızı açık oynadık. "ya bizimle beraber koşun bu maratonu ya da önümüzde engel olmayın" sloganı ile hareket ettik.EPM Türkiye'nin yaptığı tanıtım organizasyonu sayesinde markalar Urfa'nın değerlerini gördü, farklı yüzünü gördü daha önce gösterilmeyen. Firma temsilcileri Urfa'ya davet edilip bölge tanıtıldı. Bölgeyi görüp tanıyan firma yetkilileri projeye desteklerini vermek adına atılımlar yaptı. Ne denli bu projeye gönül verdiğimizi gören ulusal markalar bizleri destekledi. Bugün bu arkamda gördüğünüz markalar bizleri destekledi, güvendi ve aileye katıldı. Güvenlerinden dolayı kazandık ve kazandılar. Birlikte başardık. Firmaların haricinde iş imkânı bulan yaklaşık 700 genci kazandık. Firmalara ürün getiren yan kuruluşları kazandık ve kazandırdık. Kısacası Urfa'mızı kazandık Urfa'mızı kazandırdık" şeklinde konuştu.
Toru sözlerine şöyle devam etti; "18 markadan 54 markaya çıkarttık başarımızı. Ayrıca sıcak temas halinde olduğumuz 3 marka daha bulunmaktadır. Peki, bu yarışı tamamladık mı? Hayır, geçen bu 1,5 yıllık süreçte emekleme dönemi bitti ancak. Şimdi yürümek ve daha ilerisi için hep birlikte koşmak zamanı, 2010 Temmuz ayında alışveriş merkezini aldığımızda aylık toplam ziyaretçi sayısı 55-60 bin civarındaydı. Bugün bu sayımız ortalama 260 bin. Ocak 2011 itibaren ekim ayı sonuna denk olan toplam ziyaretçi sayısı 2.063.390 a ulaşmıştır. Kiralanabilecek alanımız hamdolsun kalmamıştır. Yeni alanlar oluşturabilmek adına EPM Türkiye ile birlikte yeni projeler geliştirmekte ve çalışmaları sürdürmekteyiz.EPM Türkiye Yönetim Firmasını temsilen 2010 Temmuz ayından beri AVM müdürü olarak görevi Suat Bey yürütmektedir. 1,5 yılı aşkın bir süredir ailesi ile birlikte bizden biri aileden biri olmayı başarmıştır. Yönetici olarak en önemli başarı sırrı da bu olsa gerek. Mevcut tecrübesinin yanı sıra insanlar ile kurabildiği iletişim.Her zaman belirttiğim gibi, Urfa'mıza yatırımı asla risk olarak görmedim. Urfa'mız için en güzelini yapmak adına yola çıktık. Urfa'mıza, Urfa'ya ait olana sahip çıkma zamanıdır. Ben hep öyle yaptım ve yapacağım" dedi.
Urfa City AVM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru toplantı sonunda basın mensuplarına şemsiye hediye etti. GAP Gündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.