banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfa Seyahat'tan 11.ci yılı kutlamaları

Şanlıurfa merkezli yolcu taşımacılığı yapan Urfa Seyahat 11.ci yılını görkemli bir şenlikle kutladı. 11.ci yılına girerken dört adet 2010 model travego otobüs daha alarak yolcu taşımada ne kadar güçlü olduklarını gösterdi.

Şanlıurfa Emirgan karşısında bulunan Urfa Seyahat merkez bürosunda Saat 15:00’dan itibaren görkemli bir şenlik başladı.

11.ci yılı kutlamaları hakkında bilgi veren Urfa Seyahat Müdürü Ömer Şakak; “11.ci yılımıza girerken, önce hizmet anlayışımızda değişiklik olmamakla beraber yenilikleri biz Urfa’ya getiriyoruz.  11.ci yılına girerken dört adet 2010 model travego otobüsü filomuza katarak yoğun talebe cevap vermek istedik. Logomuzu değiştirdik. Genel müdürümüzle birlikte personel değişikliğine gittik. Yolcularımın en iyi şekilde ağırlanması ve ferah mekanlarda dinlenebilmelerini sağlamak için yeni dinlenme tesisleriyle hizmet sunacağız” dedi.

Yolcuların memnuniyetinin çok önemli olduğunu dile getiren Ömer Şakak; “Yolcularımın güvenli ve rahat yolculuk yapmaları için en iyi hizmeti sunuyoruz. Bundan dolayı sloganımızda da belirttiğimiz gibi ‘Urfa Seyahat-Evinizden Rahat” diyebiliyoruz” dedi. 

Şanlıurfalı ve Şanlıurfa’ya gelen yolcuların Urfa Seyahati tercih ettiklerini belirten Şakak; “Bizi tercih ettikleri için yolcularımızı layık oldukları en iyi imkanlarla seyahat ettireceğiz. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.