banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Urfa-Erbil-Duhok ticareti gelişiyor

Kuzey Irak'taki Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dara Celil, Duhok Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayad Abdulhalim ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Şanlıurfa TSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dara Celil, karşılıklı dostluğumuzun uzun yıllara dayandığını belirterek, karşılıklı ziyaretlerle, bu dostluğun daha da perçinleneceğini dile getirdi.

Duhok Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayad Abdulhalim de iki ülke arasındaki en yakın iki komşu ilin Şanlıurfa olduğunu hatırlatarak bu iki il arasındaki ticaret köprüsünün artırılması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Şanlıurfa TSO Başkanı Sabri Ertekin de Erbil ve Duhok ile ticareti artırmak için önümüzdeki dönemlerde daha çok ziyaretler gerçekleştireceklerini belirtti. Sınırın iki yakasındaki insanların bin yıldan fazla kardeşliğinin bulunduğunu ifade eden Şanlıurfa TSO Başkanı Ertekin, misafirlerine kentin hangi alanında nelerin üretilip nerelere satıldığını ve Şanlıurfa'nın ticaret ve sanayisinin hangi alanlarda geliştiğini slayt gösterisiyle aktardı.

Daha sonra heyetlerin bir birlerine karşılıklı hediye takdim ettiği ziyaret Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerinin gezilmesiyle sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.