banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfa Ekol, Elektirikçileri iftarda buluşturdu

Urfa Ekol Elektrik aydınlatma her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü iftar yemeğini bu yılda sürdürdü.

Makel şirketler grubu Şanlıurfa Dedeman otelinde, Şanlıurfa’daki anabayi Urfa Ekol Elektrik ve diğer firmaları iftarda buluşturdu.

 

Makel Şirketler grubu Satış Müdürü Ethem Uzunsoy şirketle ilgili slaytla bilgi verdi. Uzunsoy; “Türk malı ve Türk işçiliği ile üretilen “MAKEL” ürünlerinin hem kullanılması hemde teşvik edilmesini” istedi. Satış ve Pazarlama Koordinatörü Nihat Ünver ile Bölge Satış Şefi Tolga duman birer konuşma yaptılar.

 

Daha sonra katılımcılara verilen müşteri kayıt formu dolduranlar arasında 10 kişiye şarjlı tornavida takımı hediye edildi.

 

 

Urfa Ekol Elektrik Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Gülebak, katılımcılara teşekkür ederek; “İftarımıza katılan tüm elektrikçileri ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO

 


Makel şirketler grubu iftar programı balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.