banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Urfa City Avm ye rekor ziyaretçi video
İş Adamı İbrahim Toru tarafından satın alınan 672kişinin çalıştığı Urfa City Alışveriş Merkezi'ni, ayda 350 bin kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

GAP'ın merkezi konumundaki metropol şehir olma yolunda ilerleyen Şanlıurfa da yeni bir anlayış ile hizmet veren Urfa Cıty Avm modern iş merkezi olarak kapılarını markalara açmayı sürdürüyor.

Ayda 350 bin kişi ziyaret ediyor

Urfa City Avm Müdürü Suat Başar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Urfa City Alışveriş Merkezi'ni, ayda 350 bin kişinin ziyaret ettiğini ifade etti.

Urfa City Alışveriş Merkezi'ni, hafta sonu 16 bin kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Urfa City Avm Müdürü Suat Başar, “Hafta içi ziyaretçi sayımız 8 bin’e kadar düşüyor.Hafta sonu alışveriş merkezimiz yoğun oluyor.Alış veriş merkezimizde çeşitli indirimler ve kampanyalarımız devam ediyor” diye konuştu

Esentepe Mahallesinde hizmet veren Urfa City Avm’de  Boyner, Tezken, Migros gibi bir çok önemli markalar yer alıyor.
Kaynak: Olay Gazetesi




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.