banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

URFA BÜYÜKŞEHİR YENİ ARAÇLAR ALDI

 

Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir araç filosuna dahil olan 1 Adet Akaryakıt Tankeri, 2 Adet Et taşıma aracı ve 1 Adet Mini Loder ve 1 Adet Silindir aracı halkın hizmetine sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü Araç Parkında yeni alınan araçları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, araçların Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa'ya hızlı ve etkin bir şekilde hizmet etmek için araç filosunu geliştirdiklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi,

"19451 kilometrekarelik geniş bir coğrafya da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfalı vatandaşlarımıza hızlı hizmet edebilmenin yolu Destek Hizmetleri anlamında geniş bir makine parkına ihtiyaç var. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımız kadrosu da bunun farkında. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza alınan araçlarımızın incelemesini yaptık. Bu geniş coğrafyamızda iyi hizmet götürebilmenin yolu makine parkını ve iş makinelerini güçlendirerek etkin faal ve yerinde kullanabilmektir. Halkın yararına bu araçları operatörlerimizin devreye koyması gerekiyor. Bizlerde yöneticiler olarak bunların takibini yapacağız. Halkın hizmetinde olup olmayacağını sorgulayacağız. Bu makinelerin araç gereçlerin Şanlıurfa’mıza hayır getirmesini, hizmet getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.