banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Üretim Yönetimi Semineri Şanlıurfa Düzenlendi

ŞANLIURFA - MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlediği “Yönetimi Semineri”nde MÜSİAD’ın çalışmalarını anlatıldı. 
  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar,"Türkiye'de İşçi ve İşveren İlişkileri",3.GÖZ Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomist Hikmet Baydar ise "Üretim Yönetimi" konularında katılımcı misafirlere sunum yaptılar.
  Gerçekleşen programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar,AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat,ŞUTSO Başkanı İsmail Demirkol,ŞUTB Yönetim Kurulu Üyeleri,KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy,Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Zafer Aydın ve STK Temsilcileri katılım gösterdi.
   Açılış konuşması yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Barut, göreve geldikleri 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaparken 2018 yılının çok daha etkin biçimde geçmesi için çaba sarf ettiklerini,5-6 Şubat tarihlerinde "ASYA Pasifik Ticaret Müşavirleri Buluşması" adı altında 30 Ülke Ticaret Müşavirlerini ve MÜSİAD Yurt Dışı Teşkilatlanma Üyelerini Şanlıurfa'ya davet ettiklerini, Şanlıurfa Ticaret Hacmini geliştirme adına dev bir organizasyona daha imza atacaklarını söyledi. Başkan Barut, Göreve geldikleri günden bu yana hedeflerini tutturmaya çalıştıklarını Cenab-ı Allah'ın izniyle de bunda başarılı olduklarını belirterek, katılımcı misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, ev sahipliğinden dolayı ŞUTSO Başkanı İsmail Demirkol'a, değerli bilgi ve birikimlerini paylaşacak olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'a ve 3.GÖZ Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomist Hikmet Baydar ve çok değerli ekibine şükranlarını sunduğunu belirtti.
   Selamlama konuşması için kürsüye davet edilen ŞUTSO Başkanı İsmail Demirkol, MÜSİAD ve MÜSİAD Şube Başkanı Mahmut Barut'un gayretlerini takdirle izlediklerini, MÜSİAD Teşkilatının özverili çalışması neticesinde bugün salonun doluluk oranının memnuniyet verici olduğunu belirterek katılımcı misafirlere teşekkür etti.
   Programın ilk bölümünde söz alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar "Türkiye'de İşçi ve İşveren İlişkileri" konularında katılımcılara bilgi verirken, 3.GÖZ Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ekonomist Hikmet Baydar ise "Üretim Yönetimi" konularında katılımcı misafirlere sunum yaptı.
  Program sonunda konuşmacı misafirler Mahmut Kaçar ile Hikmet Baydar,ev sahipliğinden dolayı İsmail Demirkol'a Osmanlıca "İstiklal Marşı" tablosu takdim edildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.