banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

UMEM projesinde 5 yeni kurs açılıyor

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi (UMEM) yürütme kurulu haftalık olağan toplantısı ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İletmiş Başkanlığında yapıldı. Toplantıda yeni açılacak olan kursların detayları konuşuldu.

 

Türkiye'de işsizliğin azaltılması ve kalifiye eleman yetiştirilmesi için hazırlanan Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi (UMEM), yürütme kurulu haftalık olağan toplantısını ŞUTSO toplantı salonunda gerçekleştirdi. Yapılan toplantıya, ŞUTSO Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Halil Polat, Şanlıurfa EML Müdürü, Mehmet Demirok, Şanlıurfa İŞ-KUR Müd. Yrd Mahmut Kaya katıldı. Toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

 

Toplantıda açılacak olan yeni kursların detay görüşmeleri de yapıldı. Açılması düşünülen makine teknisyenliği, gaz altı kaynakçılığı, elektrik teknisyenliği, depo sorumlusu ve iplikçilik (ring, vater, vargel)  kurslarının 1 veya 4 Nisan 2011’de açılması kararlaştırıldı. Kursların açılışı OSB bölgesindeki KOSGEB binasında düzenlenecek bir toplantıyla gerçekleştirilecektir.

 

Bilindiği üzere 14 Şubat 2011’de 2 kurs açıldı, bu kurslara işverenler tarafından ihtiyaç duyulan, iş gücü eksiğine göre,  kurslar açıldı bu kurslara 40 işsiz genç seçilerek eğitimlerine başlandı, kurslar halen devam ediyor

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.