banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Ülker'in Yönetimi Urfa'da

Yıldız Holding Ülker Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Vali Nuri Okutan ile bir araya geldi. Şanlıurfa’da toptan satış mağazalarını denetlemeye ve Şanlıurfa’da yatırım arayışları sürdürmeye geldiği bildirilen Murat Ülker’in, Vali Okutan, Başkan Fakıbaba ile Urfa hakkında bilgiler aldı. Şehri protokolsüz gezmeyi tercih Murat Ülker ve Ülker Holdingin heyeti’ne Şanlıurfa Belediyesi Cevahir Konukevinde bir yemek verdi. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Başkan Fakıbaba ile  öğle yemeğinde bir araya gelen Ülker holdingin üz düzey yöneticileri ve sahibi Murat Ülker, Şanlıurfa’yı çok beğendiklerini Fakıbaba’ya aktardılar. Ülker Holdingin üst yönetimi Urfa’da mırra içti, kent hakkında Fakıbaba ile Vali Okutan’dan bilgiler aldı.


Araların da Ülker Biskivinin Yönetim kurulunda bulunan Cengiz Solakoğlu’nun da bulunduğu Ülker Holding heyetine Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe ve Emin İzol’un da eşlik etti. Murat Ülker ve beraberindeki Ülker Holdingin üst yönetimi, Urfa’nın Türkiye’nin yıldızı olan bir şehir olduğunu şimdi ise Türkiye’yi yıldız yapacak konuma gelmek üzere olduğu düşüncesini Fakıbaba ile paylaştılar.

www.balikligol.com
      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.