banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Ufuk Boru Ş.Urfa'nın gururu oldu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bir süre önce yayınladığı ilk 500 büyük Firmadan sonra, dün de ikinci 500 büyük firmayı yayınladı. İSO 1000 çalışması hem ekonominin son yıllardaki gelişme eğilimlerini ortaya koyuyor hem de ilk ve ikinci 500 büyükle ilgili kıyaslamaların yapılabilmesini sağlıyor. 1968 yılından bu yana sürdürülen  ve gelenekselleşen İSO araştırmaları  ekonomik gelişmelerin en iyi izlenebildiği, bir çalışma olarak görülüyor.   

Dün açıklanan ikinci 500 büyük şirket arasında ilimizden de Ufuk Boru bulunuyor. Şanlıurfa’dan en büyük 1000 şirket arasına ilk kez bir firma girdi. Şanlıurfa’da ağır sanayi denince akla ilk gelen firma olan Ufuk Boru ikinci 500 sıralamasında kendine 470. sırada yer buldu. Yani Türkiye’nin en büyük 1000 firmasından biri olarak Şanlıurfa adına önemli bir başarı elde etti.

 

Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) ve Ufuk Boru Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüzoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Firma olarak Şanlıurfa’dan listeye bu yıl 470’inci sıradan giriş yaptık. İnanmak başarmak demektir. İnancımızı, azmimizi ortaya koyarak başardık. Aslında şuan ki sıramızı başarı saymıyorum, asıl ilk 500 firma sıralamasına girdiğimizde başarı elde etmiş olacağız. Hedefimiz ilk 500 listesinde ilk 10’da yer almak. Bu bölgede ağır sanayinin de yapılabileceğini gösterebildiğimiz için ayrıca mutluyum. Bölgemizi, ilimizi, daha iyi yerlere taşıyabilmek adına inancımızla, gayretimizle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin de konuyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Ertekin “Şanlıurfa’dan bir firmanın Türkiye’nin en büyük 1000 şirketi arasına girmesi bizleri sevindirdi. Temennimiz daha fazla firma ile bu sıralama yer almak. Şanlıurfa bu alanda da önemli bir potansiyeli içerisinde barındırmaktadır. İlimizde bu sıralamaya girebilecek işletmeler bulunuyor. İnşallah önümüzdeki yıl ilk 500’de de ikinci 500’de de daha fazla firmayla yer alırız. Bu vesileyle Türkiye’nin en büyük 1000 şirketi arasına giren Ufuk Boru firmasını ve çalışanlarını bu başarılarından dolayı kutluyor ve muvaffakiyetlerinin devamını bekliyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.