banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Tütüncülere Dükkanlar Yapıldı

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi ilçede kaldırımlar üzerinde tütün satarak geçimini sağlayan vatandaşlar için eski hal pazarında 280 metrekarelik alanda dükkanlar yaptı

Viranşehir Belediyesi, ilçede yıllardır kaldırımlar üzerinde tütün satarak geçimini sağlayan vatandaşları dükkan sahibi yapıyor. İlçede Eski Urfa Caddesi ve Derik Caddesi üzerinde tütün satan onlarca kişi ile görüşen Viranşehir Belediye yöneticileri, tütüncülere eski hal pazarında 280 metrekarelik alanda dükkanlar yaptı.
Tütüncülerin kışın soğukta, yazın sıcakta dışarıda kalarak geçimlerini sağlamaya çalıştıklarını belirten Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, Belediye olarak bu soruna çözüm bulmak için çalıştıklarını ve tütüncülere dükkan yaptıklarını söyledi. Burun : “Kışın soğukta, yazın sıcakta bu vatandaşlarımız tütün satarak geçimlerini sağlamaya çalışıyorlar. Bizlere de sıkıntı oluyordu. Görüntü kirliliği oluşuyordu. Kaldırım işgaline neden oluyorlardı. Bizler de bu sorunu çözmek için arkadaşlarımızla tütüncülerimize dükkan yapmaya karar verdik” diye konuştu.
Dükkanların yapımının tamamlandığını belirten Burun, en kısa zamanda tütüncüleri bu dükkanlara yerleştireceklerini belirtti. Tütün satarak geçimini sağlayan Ramazan Gezgör, belediyenin bu çalışmasının önemli çalışma olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.