banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesinin Konferans Salonu’nda, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans slayt eşliğinde verildi. Konferansa, Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Halil Sugözü,  AGD yöneticileri ve STK temsilcileri katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Konferansın açılış konuşmasını ise AGD Başkanı Lokman Özkan yaptı. Ardından Şırnak Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Halil Sugözü, slayt eşliğinde “Türkiye Ekonomik Sitemi ve Adil Ekonomik Düzen” konulu konferans verdi.

“Ekonominin baş problemi faizdir”

Konferans sonrası konu hakkında basına açıklamada bulunan Doç. Dr. Sugözü, şunları söyledi: “Türkiye ekonomisinin içinde bulunduğu durum ayrıca adil ekonomik düzenle ilgili katılımcılara bilgiler vermeye çalıştık. Ekonominin baş probleminin faiz olduğunun vurgusunu yaptık. Türkiye’de daha önce 3 milyon olan kredi borçlusu, şu anda 16 milyonu geçmiş durumda. Dolayısıyla bu, Türkiye’de her 5 kişiden birinin faiz borçlusu olduğunu gösteriyor. Faiz faciasının boyutunu anlatmaya çalıştık. Ayrıca bugünün Türkiye’sinde millet ve devletin bankalara borçlu durumda olduklarını söyledik.” (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.