banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Turkcellden gençlere özel kampanya

Turkcellden yapılan yazılı açıklamada, yeni faturalı gençTarifenin, üye olacak 25 yaş ve altı gençlere, benzersiz bir avantaj sağladığı belirtilerek, gnçtrkclllilerin sahip olduğu; ücretsiz sinema bileti ve konserler, iletişimde ve hayatlarının farklı alanlarında avantajlar, sürpriz hediyeler, yaratıcı fikirlerini yarıştırarak ödül kazanabilecekleri platformlar gibi tüm fırsatları beraberinde getiren yeni faturalı gençTarife, yurt içinde her yöne ayda 300 dakika ve 3000 SMSi KDV, ÖİV dahil sadece 29 TLye gençlerin kullanımına sunuyor denildi.

Yeni faturalı gençTarifeden yararlanabilmek için, son 60 gün içinde numara taşıyarak, yeni hat alarak ya da ödeme tipini değiştirerek (Hazır Karttan faturalı hatta geçerek) bireysel faturalı Turkcell abonesi olmanın yeterli olacağı dile getirilen açıklamada, 60 günden daha uzun süredir bireysel faturalı hat kullanan gençlerin de bu tarifeye geçebilecekleri kaydedildi.

Turkcell Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları ifade etti:

İlk kez 25 yaş ve altı gençlere özel bu kadar rekabetçi bir faturalı teklif sunuyoruz. Yaptığımız araştırmalarda, gençlerin faturalı hat kullanmayı istediklerine dair geri bildirimler alıyoruz. Araştırmalar gençlerin faturalı hat kullanıcısı olduklarında daha prestijli ve kendine güvenli hissettiklerini ortaya koyuyor. Biz de bu tarifeyi oluştururken onlardan gelen talepleri değerlendirdik. Gençler için mesajlaşma çok önemli bir iletişim aracı, bu nedenle onlardan gelen talepleri değerlendirerek tarifelerinin içinde diledikleri gibi her yöne rahat rahat kullanabilecekleri 3000 SMS gibi bir avantaj sunuyoruz. Bugüne kadar Turkcell fırsatlarından yararlanmayı erteleyen tüm gençleri yeni faturalı gençTarifeye davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.