banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

TÜMSİAD'dan Maliyecilere ziyaret
TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade ve yönetim kurulu üyeleri Emin Coşkun, Mehmet Ayneli ve Murat Kara'dan oluşan heyet vergi haftası kapsamında vergi dairesi başkanı Cuma Sağlam ve Defterdar İsmail Çelik’i ziyeret ettiler.

Şanlıurfa'nın ticari yönden daha fazla gelişmesi ve kalkınması  için öncelikle kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması gerekliliğine vurgu yapan Şanlıurfa vergi dairesi başkanı Cuma Sağlam  ülkesini seven herkesin vergilerini zamanında ve tam olarak ödemesinin vatandaşlık görevi olduğunun belirtti. 

Toplanan vergilerin ülkemizin kalkınma ve gelişmesi için  harcandığını bu vergilerle ülkemizin her türlü ihtiyacının karşılandığını belirterek ziyaretlerinden dolayı TÜMSİAD heyetine memnuniyetini iletti. Karşılıklı görüş alışverişinden sonra vergidairesi başkanının yanından ayrılan TÜMSİAD heyeti Şanlıurfa  Defderdar'ı İsmail ÇELİK'e vergi haftası dolayısıyla ziyarette ettiler. 

Defterdar İsmail Çelik yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildirirken, TÜMSİAD gibi STK'ların topluma vergi bilincini yaydıkları  ve bu konuda kendilerine yardımcı oldukları için desteklerinin devam etmesini istedi.
Yapılan ziyaret Şanlıurfanın daha fazla ekonomik kalkınması , gelişmesi ve dolayısla vergi toplama açısından Türkiye'nin önde gelen illeri arasına girmek için ne gibi tedbirler ve çalışmalar yapılacağını iştişare edilmesi ile sona erdi . Ziyaretlerinden dolayı defderdar İsmail ÇELİK, TÜMSİAD heyetine teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.