banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

TÜMSİAD BÜYÜK PROJELERE İMZA ATMAYI PLANLIYOR



TÜMSİAD‘da yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Adem ERDURAN 2015 Yılı Mali Destek Programları kapsamında bu yıl Diyarbakır ve Şanlıurfa’ya 28 Milyon TL kaynağı hibe olarak sağlayacaklarını söyledi.

28 Milyon TL’lik kaynağın 12 Milyon TL’lik kısmının KOBİ’lere aktarılacağını dile getiren erduran, “Bu yıl kapasitesini artırmayı planlayan tüm KOBİ’lerimizin projelerini hazırlayarak Ajansımıza başvurmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

TÜMSİAD üyelerine sunum gerçekleştiren Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım destek ofisi uzmanlarından Adem ERDURAN  projelerin daha iyi anlaşılması ve hazırlanması için 26 – Ocak 3 Şubat 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılacak olan Proje hazırlama eğitimlerine Kobilerin faydasına olacağını hatırlatarak bu programlara Projelerden faydalanmak isteyenlerin mutlak katılmalarını istedi.

Kısa adı TÜMSİAD ,olan tümsanayici VE İşadamları Derneği Şanlıurfa Şube başkanı  M.SADIK SADE ,tedavisi GATA ‘da devam eden Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun’a acil şifalar dileyerek başladı. öncelikle Şunu belirtmek isterim ki, Şanlıurfa’ nın önü açılmış ve büyük bir hızla sanayileşme yolunda ilerlemektedir. Devletin sunduğu destek ve hibeler sayesinde girişimcilerimiz plan ve projelerini kısa zamanda hayata geçirebiliyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.