banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

TÜİK geri adım attı, desteklemeler yükseliyor

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu,  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından birkaç ay önce yapılan çalışmada destekleme kilogramlarının düşürüldüğünü hatırlatarak,  ortaya çıkabilecek mağduriyetin giderilmesi için Ankara’daki yürüttükleri çalışmalardan sonra yanlıştan dönüldüğünü belirtti.


Eyyüpoğlu, şunları kaydetti:“Pamuk, Buğday, Arpa ve Mısır gibi ürünlerin destekleme kilogramları-nın tespiti her ürünün verimine göre yerinde ve gerçek kilograma göre yapılmıştır. Ve yerinde tespitler doğru bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Bu şekilde çiftçilerimizin mağduriyeti sona ermiştir. Çiftçilerimiz kilogram tespitlerine Tarım Bakanlığının internet sitesinden TC Kimlik Numaralarını girerek bakabilirler. Çiftçilerimden ricamız yeni kilogram tespitlerine göre fatura kesme tarihine dikkat etsinler”

Anahtar Kelimeler:
BuğdayTuikDestekleme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.