banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

TSO personel alımı yapacak

Bingöl TSO tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı “Güçlü Altyapı Güçlü Ekonomi” Mali destek programı kapsamında kabul edilen “Bingöl TSO Bilgi İletişim Teknolojileri Altyapısı İyileştirme Projesi” kapsamında çalıştırılmak üzere odaya bir personel alınacağını duyurdu.

Personel alımıyla ilgili yapılan açıklamada, başvuruda bulunacak bireylerin 35 yaş sınırını geçmemiş olması, erkek adaylar için askerlik sorunu olmaması, kamu veya özel sektörde en az 3 yıl çalışmış ve iş tecrübesi olması gerektiği belirtildi.

Başvuruda bulunacakların üniversitelerin lisans veya ön lisans eğitimi almış ve bilgisayar, bilgisayar teknolojileri, bilgisayar mühendisliği, iletişim, elektrik-elektronik, yazılım (mühendisliği) ve benzer alanlardaki fakülte veya yüksekokul ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki öğrenim kurumlarından birinden mezun olması gerektiği ifade edildi. Nihat Kanat-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.