banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

TPİC kule personelleri iş bırakma eyleminde

TPAO ve TPİC arasındaki yöneticilerinin kendi aralarındaki sorunlardan dolayı TPİC’ in bin personelinin mağdur edileceği iddia edildi.

Yaklaşık 20 gün önce TPİC yöneticilerinin sözleşmeyi TPAO’dan yetkili amir tarafından ihalenin yenilediği personele açıklanmıştı. Bu gün ise Batı Raman’da bulunan Nat 750 sondaj kulesinin parka çekileceği iddiası üzerine diğer kuledeki personeller, arkadaşlarına destek vermek için yanlarına gelerek eyleme katıldılar.

TPAO ve TPİC’ in konu hakkında herhangi bir bilgilendirme yapmaması, çalışan personeller açsısından kafalarda soru işareti bıraktı. Gerçekleştirilen eylemde tepkilerini dile getiren TPİC personelleri “Bunca emekçi işinden mi olacak, bununla ilgili yetkililerden bilgilendirme yapılmalı.” dediler.

2014 itibariyle TPAO tarafından ihalenin iptal edildiği söylentilerinin kendilerini endişelendirdiğini ifade eden eylemciler, bir an önce hem TPİC den hemde TPAO’dan açıklama bekliyor.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız TPAO yetkilileri, herhangi bir açıklama yapma yetkilerinin olmadığı söyleyerek, konuyla ilgili genel merkezlerinin bir açıklama yapacağını belirttiler.(İLKHA)

 

Anahtar Kelimeler:
TPAOTPİC
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.