banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Toru Şirketler Grubu çalışanlarını ödüllendirdi

GAP’ın başkenti Şanlıurfa’da Toru Şirketler Grubu 21.yılını doldurması dolayısıyla yılın altın adamlarını seçti. Toru Şirketler Grubu’nun 21. Yılı dolayısıyla Urfa City Alış Veriş Merkezi’nde Konferans salonunda birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Kanal Urfa Ana Haber spikeri Mehmet Mahmutoğlu’nun sunumu ile başlayan geceye Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyüp Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in danışmanı Yüksel Yeni, daire amirleri, Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan yardımcıları ile Toru Şirketler Grubu’nun çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede 2008 yıllarında İbrahim Toru’nun ATV’de çıkan bir haberine yer verildi. Ardından Sinevizyon gösterimi ile başlayan gecede bir konuşma yapan Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, 21 yıl önce amcası, kendisi ve ağabeyi Halaf Toru ile işe koyulduklarını belirtti. Toru, 15 metrekarelik bir alanda işe başladıklarını belirterek, şimdileri binlerce dönüm arazi üzerinde gerek oyuncak, gerek alış veriş merkezi ve gerekse medya alınanda hızlı adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Şanlıurfa’nın yanı sıra, İstanbul, Ankara, Kütahya, Elazığ gibi illerde de yerlerinin olduğunu belirten Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, kendi bünyelerinde yaklaşık bin kişiye istihdam alanı açtıklarını söyledi.

Başarının ekip işi olduğunu belirten İbrahim Toru, bugüne kadar emeği geçenleri de unutmadıklarını ifade etti

Toru Şirketler Grubu’nun birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde ödül vermek için sahneye çıkan Vali Celalettin Güvenç, İbrahim Toru’nun başarılı çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

Gecede Toru Şirketler Grubu Tepe yönetiminde birinci gelen Kerem Çiftçi, ikinci gelen Kandil Ezberci, üçüncü gelen Mustafa Günak’a altın ve plaket verildi.

Toru Şirketler Gurubu Şube Müdürlerinden             birinci gelen Pınar Akbal, ikinci gelen Ferhat Özer ve üçüncü olan Tarık Çevik’e, Onur ödülü iki yıl önce bir trafik kazasında hayatını kaybeden Toru Şirketler Grubu çalışanlarından Sedat Demir’e ve yılın yönetim kurulu ödülü ise Mehmet Toru’ya takdim edildi.

2012 yılı en iyi performans gösteren şubeden Kütahya Şubesi’nden Fatih Çınar, Urfa City AVM yönetim biriminden birinci gelen İbrahim Kömürcü, ikinci gelen Mahmut Denizhan

Urfa City AVM güvenlik biriminden birinci gelen Ayşe Ercan, ikinci olan Ahmet Dağ,

Urfa City AVM temizlik biriminden birinci olan Ahmet Sapan, ikinci olan Emine Kurt,

Boyner mağazasından birinci olan Kadir Akbulut, ikinci İsmail Kızıldemir, üçüncü olan İlknur Atlıoğlu, Koton mağazasından birincilik Özlem Kaya, ikincilik Emine Aktaş, Torutoys pasaj şubesinden birinci olan Ramazan Toktari, ikinci Halil Toru,        Torutoys depo şubeden birinci İbrahim Çiçek, ikinci Reşit Demirtaş, Torutoys İstanbul İstoç şubesinden birinci Esat Kurt, ikinci Murat Yıldız, Kanal Urfa’dan birinci Erdal Samak, ikinci Remzi Çakırbey, üçüncü Kübra Ferik, Toru Entertaınment Abiderark Şubeden birinci Ömer Tanış, ikinci Zeynep Özkılavuz, Toru Entertaınment İstanbul Şubeden birinci Ebru Yılmaz, ikinci Samet Şahin, Toru Entertaınment Urfa City AVM Şubesinden birinci Recep Kuşluay, ikinci Zeynel Abidin Aslan, üçüncü gelen Ahmet Kuşluay, Toru Entertaınment Diyarbakır Şubesinden birinci Tarık İçli, ikinci Mehtap Kuday, Toru Entertaınment Ankara Şubesinden birinci Reyhan Batur, ikinci Murat Çayır, Toru Entertaınment Elazığ Şubesinden birinci Yeliz Çetin,

Toru Entertaınment Kütahya Şubesinden Mevlüt Dağlı birinci oldu.

Dereceye giren birincilere Toru Şirketler Grubu tarafından tam Cumhuriyet altını, ikinci gelene yarım Cumhuriyet altını ve üçüncüye ise çeyrek Cumhuriyet altınının yanı sıra plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.