banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

TOKİ Konutlarında Yüzde 10 İndirim Yapıldı


Yapımına 2 yıl önce başlanan ve konut belirleme kura çekilişinde sahiplerini bulan TOKİ konutlarının fiyatlarının yüksek olması nedeniyle bir çok ev sahibi konutunu satışa çıkarmıştı.

Bitimine yaklaşılan konutlardaki yüksek fiyattan dolayı mağdur duruma düşen vatandaşların mağduriyetini gidermek Ankara'da Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Ayhan Karaca ile görüştü.

Yapılan görüşmeler neticesinde, Hilvan'da yapılan TOKİ konutlarındaki temel fiyatlar % 10 aşağı çekildi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bayık;

" Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Hilvan'a yapılan konutlarının fiyatı bir çok bölgeye göre yüksek bulundu. TOKİ konutlarına sahip olmak isteyen ve çoğu dar gelirli vatandaşlarımız yüksek fiyattan dolayı konutlarını satışa çıkardı. Yüksek fiyattan dolayı mağdur olan Hilvanlıların bu mağduriyetlerini gidermek için Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan karaca bey ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonucunda konutlardaki temel fiyatlardan % 10 indirim yapıldı. Bu da konut sahibi vatandaşlarımızı bir nebze rahatlattı. Ortaya çıkan bu mağduriyetin giderilmesinde yardımcı olan Sayın Karaca'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.