banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

TOKİ konutların kuraları çekildi

 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk ödeme koşulları doğrultusunda yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatta; kalan bedel için 108, 120 veya 144 ay vade avantajı sağlanıyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Maşuk Konut Projesi kapsamında bulunan 61 adet konut satışa çıkarıldı. Şanlıurfa Maşuk Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

 Peşinat olarak minimum 11 bin 233 TL ödenen projede 585 TL taksitle daire sahibi olabilmek mümkün.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenenen kura çekimine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Sabri YHetim, Toki görtevlileri, 2. Noter görevlileri ve takşi için başvuranlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Hüküğmetin TOKİ aracılığı ile kira öder gibi vatandaşı ev sahibi yaptığını belirten Başkan Vekili Av. Sabri Yetim; "Burada ismi çınalara hayırlı olsun diyorum. TOKİ bünyesinde yapılacak konutlarla ismi çıkmayanlara yönelik yatırımlar devam edecek. Hükümetimiz bu anlamda peyderpey çalışmalarına devam edecek" dedi.

Daha sonra kura çekimine geçildi. 2. Noter görevli,leri huzurunda kuralar çekildi..

 

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.