banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

TOKİ atağı
Geliri 2600 TL’nin altında olan vatandaşlar ve özellikle Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışanlar için yapımı düşünülen konutlar için ŞUTSO merkez binası giriş katında ön talepler toplanmaya başlandı. TOKİ'ye esas başvuru, toplanan talepler doğrultusunda önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin “Dar gelirli vatandaşlarımız ve Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçi kardeşlerimiz için insanca yaşayabilecekleri bir konut yaptırmak üzere uzun zamandır çalışmalar yürütüyorduk. Bu kapsamda Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Milletvekillerimiz, Valimiz Celalettin Güvenç ile istişarelerimiz sonucunda bu projeyi gerçekleştirmeye karar verdik. Maliyeti düşük tutmak için TOKİ çevresi ile TOKİ Organize Sanayi Bölgesi arasında 2+1 ve 3+1 olmak üzere konut yaptırma planımız var. İnşallah en kısa zamanda başlayacağız. Devletimizin tüm imkânlarını kullanarak minimum fiyatlarla evleri vereceğiz. Geliri 2600 TL’nin altında olan tüm vatandaşlarımız Odamız’a gelerek ön talep formlarını doldursunlar. Biz de bu ön talepleri TOKİ’ye sunarak projeyi başlatmak üzere harekete geçeceğiz. Kimse talep yoğun olur bana çıkmaz, düşmez demesin gerçek ihtiyaç sahipleri ve evi olmayanlar başvursunlar. Bizler de adil ve dürüst şekilde çalışmalar yapacağız inşallah. Temennimiz ilimiz için hayırlı olmasıdır” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.