banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

TOKİ 60 ay vadeyle Şanlıurfa'da arsa satacak
Ankara’da 242 adet arsa satışa çıkacakken, İstanbul Halkalı’da satışa çıkan 6 adet arsanın büyük ilgi çekmesi bekleniyor. Şanlıurfa'da ise 28 Arsayı Satışa çıkaracak. Müzayedeye katılıp arsa sahibi olmak isteyenler için TOKİ yüzde 15 peşinat ile 60 aya varan vadeler uygulayacak.

KUZEY ANKARA PROJESİ'NDEN KALAN SON 3 KONUT ARSASI

Geçen yılın son müzayedesinde büyük ilgi gören Kuzey Ankara Projesi’ndeki arsalardan kalan son 3 arsa da satışa çıkanlar arasında. Ayrıca Elazığ Fırat Üniversitesi Kampüsü’nün karşısında yeni yerleşimlerin yoğunlukta olduğu alanda kalan arsalar ve Kütahya’da şehrin gelişme aksında yer alan arsalar yatırımcıların ilgisini çekiyor. Malatya Sanayi Sitesi’nde konut alanlarının içinde kalan 4 adet konut arsası da şehrin batı yönündeki gelişme aksında kaldığı için ilgi gören yerler arasında.

DÜNYANIN HERYERİNDE YATIRIMCIYA AÇIK MÜZAYEDE

Eskidji Müzeyedecilik A.Ş.’nin İstanbul Yenibosna’daki merkezinde 19 Ocak 2012 Perşembe günü saat 14.00’da yapılacak olan müzayede, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binası ve Adana Mavi Sürmeli Otel’de canlı yayın ile gerçekleşecek. Ayrıca dünyanın her yerinden müzayedeye katılmak isteyen herkes için büyük bir imkan sağlayan Eskidji, www.eskidji.com internet sitesinde online olarak gerçekleştirdiği müzayedeler ile yatırımcılara, Türkiye’nin 23 ilinde yatırım yapma imkanı sağlıyor. Müzayede ile ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

Satışa çıkacak arsaların illere göre sayısı ise şöyle : Ankara’da 242, İstanbul’da 8, Adana’da 2, Afyon’da 17, Aksaray’da 3, Balıkesir’de 2, Çanakkale’de 26, Çorum’da 3, Denizli’de 14, Diyarbakır’da 3, Elazığ’da 12, Eskişehir’de 3, Gümüşhane’de 1, İzmir’de 6, Kars’ta 1, Kütahya’da 3, Malatya’da 4, Mersin’de 2, Muş’ta 1, Nevşehir’de 1, Samsun’da 1, Şanlıurfa’da 28, Tekirdağ’da 1
rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.