banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

TMO MÜDAHALE ALIM FİYATINI ERKEN AÇIKLAMALI


Kendisine tebrik ziyaretinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman’a borsanın çalışmaları hakkında bilgi veren Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya Toprak Mahsulleri Ofisi’nin hububat müdahale alım fiyatlarını biran önce açıklaması gerektiğini söyledi.

Rekoltenin geçen yıla oranla yüksek olduğunu kaydeden Kaya, TMO’nun müdahale alım fiyatlarını geç açıklaması nedeniyle çiftinin mağdur olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya; Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Yahya Akman ve beraberindekilere de teşekkür etti.

Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ise Başkan Kaya’yı tebrik ederek, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın bölgenin çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Akman, Mehmet Kaya ve çalışma arkadaşlarının çok ciddi başarılara imza attıklarının da altını çizerek; “Mehmet Kaya, sadece çiftçi sorunları ile ilgili değil kentin bütün sorunları hakkında bizimle istişare etmektedir. Çok başarılı ve demokratik bir seçimle tekrar seçilmiştir. Bizler de seçimle iş başına gelmiş insanlar olarak kendilerini ziyaret ettik. Mehmet Kaya ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Akman ve beraberindekileri Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları  Mehmet Emin Aydın, Ali Çiçek, Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri karşıladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.