banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

TKDK Güneş Enerjisini masaya yatırdı VİDEO

Tarımsal kalınmayı destekleme kurumu il koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıda Şanlıurfa’da güneş enerjisinin etkin kullanımı ve yaygınlaştırılması konusu ele alındı.

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Mehmet Ekinci başkanlığında gerçekleşen toplantıda Şanlıurfa’da güneş enerjisinin etkin kullanımı ve yaygınlaştırılması masaya yatırıldı.

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya alman firmasının yanı sıra TKDK İl Koordinatörü Mehmet Ekinci, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoglu, Karacadag Kalkınma Ajansı Uzmanı Halil Çakallı ile sektör yetkilileri katıldı.

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Mehmet Ekinci alan hayvancılık işletmeleri ile seracılık işletmelerinin güneş panelleri konusunda yatırımcıya fırsat yarattığını ve yapılacak olan enerji sistemi ile işletmenin kendi enerjisini kendisinin üretebildiğini söyledi.

 

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.