banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

TKDK 15'inci çağrı ilanına çıktı

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık YETİM, yaptığı açıklamada: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 08 Ekim 2015 tarihinde 37.000.000 Avro`luk IPARD fonunu kullandırmak için On Beşinci Proje Başvuru Çağrı İlanına çıktığını söyledi.
Dr. YETİM, “ İlimizde sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için kapasite oluşturmayı hedefleyen IPARD programı, işletmelerin Avrupa Birliği standartlarına yükseltilmesini amaçlamaktadır. Bu kapsamda yatırım yapmayı düşünen ve proje hazırlamak isteyen yatırımcıların, Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım, Yerel Ürünlerin ve Mikro İşletmelerin Geliştirilmesi, Kırsal Turizm ve Kültür Balıkçılığının Geliştirilmesi kapsamında hazırlayacağı projelere yatırımın tamamlanması halinde yüzde 50-65 oranlarında hibe desteği sağlanacaktır” dedi.
İlgili sektördeki girişimcileri Şanlıurfa’ya yatırım yapmaya davet eden Dr. YETİM, Proje hazırlığı ve desteklenecek yatırımlar konusunda başvuru sahiplerinin İl Koordinatörlüğümüz yardım masasından, 444 85 35 iletişim hattından veya www.tkdk.gov.tr internet sitesinden yardım alabileceklerini ifade etti.
Dr. YETİM, Proje başvurularının 19 Ekim 2015 tarihi saat 09.00’dan itibaren, İl Koordinatörlüğünde kabul edilmeye başlanacağını, başvuruların son teslim tarihinin de 30 Ekim 2015, saat 23.00 olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.