banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

TKDK 12. Çağrı Dönemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı


Tarım İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve bölgeye yapılan tarım yatırımlarının anlatıldığı videonun izlenmesiyle başladı.
İzlenen videonun ardından toplantıda bir konuşma yapan Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, sadece Şanlıurfa’da 66 projeye 23 milyon lira hibe desteğinde bulunan kurumun 42 ilde on ikinci çağrıya çıktığını belirtti. “Önemli olan iyi projeler hazırlamak” diyen Vali Vekili Seçilmiş, yatırımcının önümüzdeki kırk günlük süreyi çok iyi değerlendirip iyi projeler hazırlaması gerektiğini belirtti. Vali Vekili Seçilmiş, son olarak on ikinci çağrı döneminin tüm yatırımcılara ve Şanlıurfa’ya hayırlı olması dileklerinde bulunarak, Şanlıurfa tarımına önemli katkılar sunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli’ye de teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara İl Koordinatörü Sadık Yetim tarafından 12. Çağrı Dönemi ile ilgili bilgilendirme sunumu yapılarak toplantı devam etti.
Toplantıya Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’in yanı sıra; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve yatırımcılar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.