banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ticaret Borsası yeni binasına hazırlanıyor

Üyelerine kaliteli hizmet sunabilmek için tüm imkanlarını seferber eden Şanlıurfa Ticaret Borsası, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor.

 

Türkiye’deki borsalar arasındaki önemini koruyan Şanlıurfa Ticaret Borsası yaptırdığı yeni hizmet binasının kaba inşaat çalışmalarını tamamladı.  Dış cephe çalışmaları devam eden yeni hizmet binası ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’ya ve borsa üyelerine son teknolojik sistemlerle donatılmış yeni bir hizmet binası kazandıracaklarını söyledi.

Amaçlarının Şanlıurfa’ya ve borsa üyelerine kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirten Başkan Kaya, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın işlem hacmi yönünden de Türkiye’deki borsalar arasında 5. Sırada yer aldığını hatırlattı.

 

Şanlıurfa’ya yakışır bir bina kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Kaya, “ Yeni hizmet binamızın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat Komisyonu üyelerimiz her hafta toplanarak istişareler gerçekleştiriyor ve gece gündüz demeden çalışıyorlar. Emek veren ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Paşabağı Mahallesi’nde (Eski Koşu Meydanı)’nda 3 bin 9 yüz 96 metrekare alan üzerine kurulu olan Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Yeni Hizmet Binası 10 katlı olacak. Bina; iki bodrum, zemin, asma kat ve 8 normal kattan oluşacak.  Kentin en prestijli binası olması beklenen Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Yeni Hizmet Binası’nın içerisinde 1000 kişilik konferans salonu, laboratuarlar ve satış salonları yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.