banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

TİCARET BORSASI BTSO YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Yaşar, Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Acar, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Köse; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya, borsanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Yapılan seçimlerle Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Müslüm Acar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kaya;  Acar ve çalışma arkadaşlarının; ticaret ve sanayi anlamında iyi çalışmalara imza atacaklarına yürekten inandıklarını belirtti.  Birecik’te yetişen fıstığın tanıtımı için de çalışmaların yapılması gerektiğini kaydeden Başkan Kaya, ilin kalkınması ve gelişmesi için Sivil toplum kuruluşlarına da büyük işler düştüğünü söyledi.

Kendilerini ağırladıkları için Başkan Kaya’ya teşekkür eden Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müslüm Acar ise; Birecik’in sanayisi ve turizmiyle Güneydoğu’nun parlayan yıldızı olacağını ifade etti. Çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Acar, ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi’ni bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.