banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

THY Ş.Urfa seferlerini artırmalı

 Şanlıurfalı işadamları ve turizmciler uçak seferlerinin yeniden artırılması için THY'nin customer@thy.com mail adresine meail atmaya hazırlanırken diğer taraftan THY'nin 0 212 465 21 21 nolu telefonuna faks çekmesi bekleniyor.

Bu arada Şanlıurfalılar THY'nin 0 212 463 63 63  nolunu arayarak uçak seferlerinin yeniden artırılması için girişimde bulunması bekleniyor.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası(ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin de sorunun çözülmesi için THY ile yazışmalar yaparak girişimde bulunduklarını bildirdi. THY'nin haftada 14 olan Şanlıurfa-İstanbul karşılıklı uçak sefer sayısını Turizm sezonunda 9'a indirmesinin Şanlıurfa turizmine zarar vereceğini söyleyen ŞUTSO Başkanı Ertekin, Şanlıurfa'nın en yoğun turist çektiği mevsimin ilkbahar olduğunu hatırlatarak THY'nin bu yanlıştan dönmesini bekledikleri vurguladı.

ŞUTSO Başkanı Ertekin, THY'ni her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayan 1 milyon 500 bin nüfuslu Şanlıurfa'ya tam da turizmin canlandığı bir dönemde bunu yapmasına bir anlam veremediklerini aktardı. "Geçtiğimiz yıl THY'nin Şanlıurfa'da günlük gidiş ve geliş olmak üzere haftada 14'e çıkartılan uçak sefer sayısının tekrardan azaltılması bizleri üzdü.Son dönemlerde odamız, valilik ve belediye olarak Şanlıurfa turizmini canlandırmak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. THY'nin ilimize yapılan uçak sefer sayısını düşürmesini doğru bulmuyoruz. İşadamlarımızın yanı sıra vatandaşlarımız da THY'nin telefonlarını araması gerekiyor. Faks çekmesi gerekiyor. Meail atması gerekiyor. THY'nin de almış olduğu bu kararı yeniden gözden geçirmesini istiyoruz."dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.