banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Tetlıses'in Eşi İşçilere Sert Davranıyor İddiası
İbrahim Tatlıses’le geçtiğimiz yılın eylül ayında hastane odasında evlenen Ayşegül Yıldız, işlerle yeterince ilgilenemeyen ünlü türkücünün tüm yükünü üzerine aldı ve şirketlerinin başına geçti. Ancak iddiaya göre yeni patronlarının sert tutumu, çalışanları canından bezdirdi. Tatlıses’in adaletli tutumuna alışkın olan çalışanlar, Yıldız’ın sert kararları karşısında çaresiz kaldı.

Ayşegül Yıldız’la ilgili iddialardan bazıları şöyle: Genç kadın, şirketlerin kapısına parmak okuyan cihazlardan koydurdu ve geç kalınan her dakika için çalışanların maaşından kesinti yapmaya başladı. Ayrıca aynı maaşla, cumartesi günleri de çalışma zorunluluğu getirdi. Yıldız, ekonomik sıkıntı gerekçesiyle bazı çalışanların işine son verdi.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.