banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Tempo’dan kariyerini düşünenlere; Zirvenin Yıldızları

Uçtan uca bütünleşik çözümler sunan çağrı merkezi özelliğiyle, müşterilerine lojistik, backoffice, ses dışı iletişim yöntemlerine dayalı hizmetler ile data analizi, strateji geliştirme gibi konularda destek veren Tempo, çalışanlarına başarılı bir kariyer yolu çizmelerine yardımcı olmak amacıyla ‘Zirvenin Yıldızları’ adlı yeni bir program geliştirdi.

 

“Çağrı merkezi sektörü,  hızlı büyümesi ve yapılan işin niteliği gereği kişisel gelişim olanaklarının ve kariyer fırsatlarının en yüksek olduğu sektörlerden biri.  Biz de sürekli büyüyen organizasyonumuz içinde çalışanlarımıza bir kariyer yolu çizebilmek ve kendi yıldız yöneticilerimizi yetiştirmek için bu programı geliştirdik.” diyen Tempo İnsan Kaynakları Direktörü Özgül Topkan programla ilgili bilgi verdi.

 

“‘Zirvenin Yıldızları’ tüm çağrı merkezi operasyonundaki çalışanları kapsayan, her kariyer basamağında kişinin kendi yetkinlik ve mesleki becerilerini arttırmasını sağlayan bir kariyer ve gelişim programı. Sürekli büyüme nedeniyle organizasyonda bir çok yeni pozisyon açılıyor, mevcut çalışanlarımızı bu görevler için yetiştirmekle beraber şirketimiz dışındaki gençlere de kariyer fırsatları sunmayı amaçlıyoruz. Bu programa göre Müşteri Temsilcisi olarak göreve başlayan bir çalışan programın her adımını başarıyla tamamladığında üst düzey yönetici pozisyonuna kadar yükselme şansı var. Bu çalışmada her seviyede yönetici için planlanmış bir eğitim-gelişim programı ve zirveye doğru ilerlediği her basamakta kendisi için çeşitli projeler, operasyonel performans uygulamaları, çalışan-müşteri memnuniyeti performans ölçümleri gibi uygulamalar bulunuyor.

 

1 yılda yönetici olma fırsatı

Programa göre bir Müşteri Temsilcisi Tempo’da çalışmaya başladıktan sonra belirlenen kariyer programı adımlarının hepsini başarıyla tamamlaması halinde 1 yılın sonunda Takım Lideri, 2 yılın sonunda Supervisor ve yaklaşık 5 yıl gibi bir sürede Birim Yöneticiliği’ne terfi edebilme fırsatına sahip oluyor. Birim Yöneticisi olarak tecrübe kazandıktan sonra şirket içinde veya sektörde Direktör, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür  gibi üst düzey yönetici pozisyonlarına  yükselme fırsatını yakalıyor. Tempo olarak yeni geliştirdiğimiz ve uygulamaya başladığımız bu kariyer programıyla çağrı merkezindeki kariyer fırsatlarını ve bu sektörün iyi bir gelecek sunduğunu fark ettirmeyi hedefliyoruz.”

 

10 yılı aşkın süredir ‘Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar’ ilkesiyle hizmet veren ve yaptığı çalışmalarla çağrı merkezlerinin bir ‘kariyer durağı’ değil ‘kariyer yolu’ olduğunu vurgulayan Tempo, çalışanlarına yönelik geliştirdiği yeni programıyla da bu sektörü seçecek olanlara başarılı bir kariyer yapmaları konusunda rehberlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.