banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

Taşerona Kadro Bereketi! 3 yıllık sözleşme imzalandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı BELSAN A.Ş. ve Hak- İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş 2 Nolu Şubesi arasında sendikaya kayıtlı üyeleri kapsayan 3 yıllık toplu iş sözleşmesi Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen programla imzalandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 991 çalışanı bulunan BELSAN A.Ş. personeline yönelik, düzenlenen 3 yıllık toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Sözleşmenin imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Biz, hep birlikte büyük bir aileyiz” dedi.
Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Gencer, BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak, Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, Hak-İş İl Başkanı Selim Gülsatar, meclis üyeleri ve işçiler katıldı.
Atılacak imzalar öncesi işçileri selamlayarak konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Emektar arkadaşlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Büyükşehir kadroları olarak çalışanlarımızın haklarında iyileştirmeler yapmak ve geleceğe yönelik sağlam temeller üzerinde duran bir kurumu inşa etmek adına iş sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Programa katılan BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi beyin ve yönetim kurulumuzun desteğiyle bir yandan halkımızın memnun olacağı en kaliteli hizmeti vermeye çalışırken, bir yandan da kurumumuzu ve tüm kaynaklarımızı göz önünde bulundurarak personellerimizin çalışma standartlarını yükseltmekteyiz. Bizim bütün hizmetlerimizde emek var, alın teri vardır. Bunun ikisinin birleşiminden de helal ekmek vardır. Bütün arkadaşlarımın bu helal ekmeği hak ettiğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.
Toplu İş sözleşmesi imza töreni programında Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz de “BELSAN A.Ş. ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İmzaladığımız bu 3. Dönem sözleşme tüm üyelerimize hayırlı olsun.3 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi ile üyelerimizin ücretlerine ve sosyal yardımlarında önemli oranlarda artışlar sağlandı” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından sözleşmeler tarafların karşılıklı imzaları ile gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.