banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Tarım müdürlüğünde alınan paralar neyin nesi? VİDEO
Gelirlerinin büyük bölümünü çiftçilerin dosya işlemlerinden elde eden Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğü , çifçiyi mağdur duruma düşüren uygulamalara devam ediyor.


 

Çiftçilerin durumunun ortada olduğunu ceplerinde bir bardak çay parası olmadığını belirten bir çok yetkili çiftçilerin mağdur olduğu bir yılda Tarım İl Müdürlüğü bağış adı aldında ve dosya parası olarak aldığı paraların nereye gittiği ise tam olarak bilinmiyor


 

Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğünün çiftçiden aldığı dosya ücretine tepki gösteren çukobirlik şanlıurfa şube başkanı selahattin güneş,, "Tarım İl ve İlçe Müdürlükleri, çiftçilerimizin çiftçi kayıt sistemi aldığı dosyalardan, dosya başına 20 TL para talep ediyor. tarım müdürlüklerinden dosya parası alımına son vermelerini istiyoruz.” dedi.


 

 

Dosya paraları olarak alınan bu paraların nerelere gittiğinin araştırılması gerektiğini belirten başkan güneş ,” çiftçilerimizin cebinde paraları yok. bu paranın 10 TL’si Tarımspor’a kesiliyor. Tarım İl Müdürlüğü çiftçiye hizmet etsin çiftçinin cebinden paraya göz koymasın. “ diye konuştu.

 

 

Dosya parası olarak alınan paralar için şikayeti nereye yapacaklarını bilemediklerini belirten çiftçiler,” bağış adı altından bizlerden alınıyor bizler için zor oluyor. alınan bu paraların şikayeti için nerelere başvuracağız bilemiyoruz. “ diye konuştu.


 

Parası olmadığı için dosya alamayan bir çiftçide,” 20 TL dosya parası neden alıyorlar. belki paramız yok. her yıl 20 TL ödüyoruz. bu paranın nereye gittiğide belli değil. alamadım ben dosyamı. “ dedi.

 

 

Tarım İl Müdürlüğüne dosya almak için giden çiftçilerden bazıları dosya parası ve bağış parası ödedikten sonra dosyasını alırken bazı çiftçilerde dosyasını alamadan köylerine geri döndüğü görüldü.

Kanalurfa.com

 

 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.