banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Tarım Dünyası Şanlıurfa'da buluşuyor

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 24 Nisan Perşembe günü eski 11 Nisan Stadyumunda açılacak. Pazar gününe kadar sürecek olan fuara ülke genelinden toplam 150 firma, 350 markayla katılıyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katılımının beklendiği fuar için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Start Fuarcılık Genel Müdürü Musa Öztürk, Türkiye’nin tarım başkentinde, böylesine büyük bir organizasyona imza attıkları için gurur duyduklarını belirtti.

Öztürk, “Şanlıurfa’da yapı ve inşaat ile başlattığımız fuarcılık hareketini, Tarım Fuarı ile taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Düzgün ve ideal bir fuar alanının olmadığı bir yerde başarılı fuarlar açmak, gerçekten çok büyük bir özveri gerektiriyor. Fuarcılık işinin üç temel ayağı var. Biz katılımcıları davet ederek ve fuarın tanıtımını yaparak iki temel ayağı yerine getiriyoruz. Bundan sonra sıra ziyaretçiye geliyor” dedi.

Gıda tarım ve Hayvancılık sektörleriyle ilgili herkesi davet ettiklerini belirten Öztürk, “Fuarcılık her ne kadar ticari bir organizasyon olsa da, işin sosyal boyutu çok daha önemli. Şanlıurfa için çok önemli bir organizasyon. Bir çok kurum ve kuruluş ile el ele vererek böyle bir organizasyonu gerçekleştirmemiz de, ayrıca örnek bir davranış” ifadelerini kullandı.

Eski 11 Nisan Stadyumunda gerçekleştirilecek olan fuar 24-27 Nisan  tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.