banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

ŞUYERGEP toplantısı yapıldı
Ev sahipliğini yapan Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan KARAKOYUN, ticaret ve destek hibe politikaları ile Şanlıurfa’daki mevcut sorunlar gibi konulara değindiği açılış konuşması ile başlayan toplantı; Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Uzmanlarından Yunus Çolak’ın Şanlıurfa’daki üretim yapan mevcut firmalar ile ilimizin şuan ki ticaret hacmi ve potansiyeli hakkındaki bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Daha sonra Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) Başkanı Mehmet Öksüzoğlu bir konuşma yaptı. Öksüzoğlu ilimizin sanayi gelişimine dikkat çekerek kentimizin mevcut sorunlarının yanı sıra ilimizin yeterince tanıtılmadığını vurguladı. ŞUYERGEP’in oluşturulmasının temel amacı hakkında da bilgi veren Öksüzoğlu, mevcut sorunlar için çözüm önerilerinde bulunarak sözlerini tamamladı. Daha sonra Gündem Tartışmaları ve Soru Cevap kısmına geçildi. Katılımcılar sıra ile söz alarak sanayi, dış ticaret, hayvancılık, inovasyon, demiryolu, teknoparklar gibi konulardaki gelişmeleri, görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Şanlıurfa Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü İ.Halil Mutlu, GAP BKİ Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ŞUTSO Başkanı E. Sabri ERTEKİN, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan KARAKOYUN, Şanlıurfa Ticaret Odası Başkanı Mehmet KAYA, Şanlıurfa OSB Müdürü Remzi İNALI, Şanlıurfa KOSGEB Müdürü İdris ERKEKSOY, TÜMSİAD Başkanı M.Sadık Sade, Meksa Vakfı’dan Didem DEMİRKOL, Toru Toys firmasından İbrahim TORU, Zümrüt Tekstil firmasından Naci TOPLU, Bio GAP firmasından Medet ABBASOĞLU, Sizem Un Firmasından İbrahim İLETMİŞ, Göncü İnşaat firmasından A.Kadir Göncü ve Ufuk Boru firmasından Mehmet ÖKSÜZOĞLU ile Kamu ve Yarı Kamu niteliğindeki kuruluş temsilcileri, özel sektör temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.