banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

ŞUTSO'ya kayyum atandı-Bakın kayyum olarak kim atandı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlık görevinde bulunan İsmail Demirkol, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasına kayyum başkanı olarak atandı. FETÖ Terör Örgütü kapsamında tutuklanan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin'’in başkanlığı 3 ay toplantılara katılmadığından dolayı düşürülmüştü.

Daha sonra Şanlıurfa Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda; Bazı ŞUTSO yönetim kurulu üyelerinin de gözaltına alınmasının ardından yönetim arasında seçim krizi yaşanmış ve ŞUTSO Başkan Vekili Kadir Kılıçoğlu’nun da aralarında bulunduğu 4 yönetim kurulu üyesi istifa etmişti.

Bu gelişmelerin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ŞUTSO’'ya kayyum heyeti atandı. Kayyum Başkanı Demirkol oldu Şanlıurfa'’dan ŞUTSO’ya kayyum heyeti başkanlığı için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'’na birkaç isim iletildiği öğrenildi.

Hisarcıklıoğlu, yaptığı değerlendirmeler sonucunda; ŞUTSO Başkanlığına İsmail Demirkol’u atadı.

Şanlıurfa’da 22 yıl boyunca ŞUTSO Başkanlığı görevinde bulunan Demirkol, bu kuruma en çok başkanlık yapan isim olarak dikkat çekiyor. Ayrıca kayyum heyetine de ŞUTSO eski genel sekreterlerinden Hasan Hayırlı ile Emin Bayarslan’ın atandığı öğrenildi. Kayyum heyeti, ŞUTSO Meclisinin yeni yönetimi seçene kadar görev yapacağı öğrenildi.Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.